08|06 WATSNJOE UIT ANDERE REGIO

 

 

Zorgorganisaties bundelen krachten rondom innovatie in online event. Drie Brabantse ouderenzorgorganisaties Thebe, De Wever en Mijzo organiseren op 10 juni een uniek online evenement voor medewerkers, vrijwilligers en cliënten om innovaties, kennis en ervaringen met elkaar te delen. Het betreft een 14-uur durende radio-uitzending inclusief livestream toegankelijk voor iedereen geinteresseerd in dit onderwerp.

Via de website www.watsnjoe.nl  is de  radio-uitzending en livestream te volgen van 06:00 tot 20:00 uur. Razende reporter Christel de Laat bezoekt een aantal locaties, er zijn diverse gasten in de studio en DJ Jules van Hest (met sidekick Rens Merkelbach) draait toffe muziek!
In de afgelopen weken hebben medewerkers en vrijwilligers hun innovaties aan kunnen melden. Hierbij gaat het niet per se om technische innovaties, maar juist ook slimmere manieren van werken of een idee dat het welzijn van de cliënt verbetert. De drie nominaties zijn te vinden op de website www.watsnjoe.nl. Tijdens de radio-uitzending kunnen luisteraars stemmen op deze nominaties. Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt de winnaar van de Watsnjoe Innovatieprijs bekend gemaakt. Deze  ontvangt een cheque van € 20.000,- om de innovatie (door) te ontwikkelen en te implementeren. De innovatie zal daarna ook bij de twee andere organisaties worden geïmplementeerd. 

De uitzending wordt voor de avond- en nachtdiensten herhaald. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op: www.watsnjoe.nl.