07|06 DIGITALE BLOOPERS BINNEN LAVERHOF, HERKENBAAR?

Digitalisering is een beladen thema voor digi-starters.  Een digitale starter stelt zich conservatief en terughoudend op ten opzichte van het aanleren van nieuwe digitale vaardigheden (Verheijden, 2019). Uit onderzoek blijkt dat zij vaak met schaamte, angst en onzekerheid achter de pc of tablet zitten. Als de digitale starter daar überhaupt al gebruik van durft te maken. Belangrijk is om het onderwerp luchtig te brengen, zodat de taboe er vanaf gaat. Immers, iedereen doet weleens “domme” dingen! Dus ook teamleiders, directeuren en zelfs ICT-medewerkers.  Binnen Laverhof is men vanuit de projectgroep Digi-vaardig dan ook op zoek gegaan naar digitale bloopers bij verschillende medewerkers.  In bijgevoegd filmpje vertellen enkele medewerkers over hun digitale bloopers, herkenbaar?