05 | 11 INSPIRATIEBIJEENKOMST VOOR DIGICOACHES

Op donderdag 5 november heeft een online inspiratiesessie plaatsgevonden voor de 10 digicoaches van Zorggroep Elde Maasduinen, Laverhof en Brabantzorg. Tijdens deze bijeenkomst heeft Suzanne Verheijden van Buro Strakz de digicoaches uitleg gegeven over motivatie en gedragsverandering. Daarnaast zijn tientallen voorbeelden uit de zorgpraktijk gepresenteerd die de digicoaches kunnen gebruiken in de uitvoering van hun rol. Hierbij kan worden gedacht aan het organiseren van een digi-escaperoom, het digi-stellingenspel, een digi-brigade met studenten en een digi-kwartet. Een zinvolle bijeenkomst met praktische tools en tricks voor de digicoach.

In de afgelopen periode zijn de digicoaches druk geweest met de zelfscan. Diverse activiteiten werden georganiseerd om de zelfscan bij medewerkers onder de aandacht te brengen, zoals een digi-spreekuur. De resultaten van de zelfscan worden gebruikt om medewerkers te coachen in hun digitale ontwikkeling. Daarnaast zullen de resultaten van de zelfsscan als 0-meting worden gebruikt. De resultaten van deze 0-meting volgen binnenkort.