08|09 TRAINING ABENA NOVA ELDEMAASDUINEN

Bij de Vlaswiek in Liempde zaten de medewerkers met z’n allen bij elkaar. Coronaproof natuurlijk. Met de 1,5 meter in acht genomen en de mondkapje niet te vergeten. Wilma van den Krieken en Jet van Kessel van Abena gaven een training over de Abena Nova.

Incontinentieverpleegkundige Jet liet de diverse producten zien, gaf uitleg over de techniek en tips over het gebruik van de slimme inco en het verschoningsproces.

De producten konden worden bekeken en men kon de sensor die de vochtigheidgehalte van de inco meet zelf bevestigen op de inco. ‘Appeltje eitje’ werd er al geroepen. Bij de meeste ging de sensor er gelijk goed op. Maar Jet gaf duidelijk aan als we straks gaan werken met het materiaal zal het de eerste periode wel wennen zijn. Een innovatie gaat niet zonder slag of stoot.